Comitete cetatenesti in Zonele urbane marginalizate din SDL Turda

În conformitate cu prevederile din cererea de finantare “Sprijin pentru funcționarea GAL Urban Turda în vederea implementării SDL Turda”, cod POCU/390/5/1/123728, in data de 21 ianuarie 2020, la sediul Asociatiei GAL Urban Tirda, s-a desfășurat ședința de constituire a Comitetelor cetățenești din cele 5 Zone Urbane Marginalizate (ZUM 1 – Comunitatea de pe str. Margaretelor, ZUM 2 – Comunitatea din bloc ELTA, ZUM 3 Comunitatea de pe Calea Victoriei, ZUM 4 Comunitatea din Zona Industrială , ZUM 5 – Comunitatea Barbu Lăutar).

La intalnire au fost prezenti reprezentanti din toate cele 5 ZUM-uri. Expertii GAL urban Turda au explicat rolul pe care aceste comitete le vor avea in pregatirea si implementare interventiilor prevazute in proiectul POCU 123728.

Dupa constituirea efectiva a Comitetelor cetatenesti in toate cele 5 ZUM-uri, vor fi organizate întâlniri lunare cu toate Comitetele cetățenești, vor fi programate întâlniri cu fiecare comitet cetățenesc pentru pregătirea intervențiilor prevăzute în SDL Turda, in functie de calendarul lansarilor de apeluri de fise de proiect, se va recomanda Comitetului Director al GL Urban Turda ca un reprezentant din fiecare comitet cetățenesc să fie cooptat ca și asociat ai GAL Urban Turda.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *