Sesiune de informare organizata de AM POCU si AM POR

In organizarea Autoritatii de management a Programului oprational Capital uman si al Autoritatii de management a Programului operational Regional, a avut loc la Bucuresti, in incinta Hotelului Intercontinental, in data de 7 mai 2019, o sesiune de informare cu tema ” Implementarea Strategiilor de dezvoltare locala „pe teritoriul oraselor/municipiilor cu peste 20.000 locuitori”. Sesiunea de informare a beneficiat si de aportul expertilor de la Banca Mondiala.

Au luat parte reprezentanti ai Grupurilor de actiune locala din localitatile urbane din Romania, care au in implementare proiecte POCU 5.1.

A fost adus in discutie documentul „Orientari pentru GAL privind implementarea Strategiilor de Dezvoltare Locala la nivelul oraselor cu peste 20.000 locuitori” precum si reperele privind verificarea procedurii GAL de evaluare si selectie a fiselor de proiect.

Informatiile acumulate se vor regasi in viitoare procedura de evaluare si selectie a proeictelor prin care va fi impelentata Strategia de Dezvoltare Locala Turda.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *